Hónapforduló

Már egy hónapja, hogy felültünk a gépre Budapesten. Te jó ég.. 🙂 Furcsa ezt így leírni, végiggondolni, hogy mennyi minden történt azóta. Mennyi érzés kavargott bennünk, mennyi gondolatunk volt arról, hogy hogyan tovább.

Az első napokban – ahogy írtuk is – nagyon nehéz volt itt lenni, egy kicsit megijedtünk itt mindentől, de azóta ez megváltozott és sokkal jobb a hangulatunk. Megláttuk a lehetőséget és a szépséget a környezetbenban. Rengeteg felfedezni való van és ezekre rövid idő alatt meg is tudjuk spórolni a pénzt.

Az elmúlt pár nap sűrűbb volt nekünk, sok volt az elfoglaltság, annak ellenére, hogy szabadnapok is voltak köztük. Természetesen nem akarjuk sajnáltatni magunkat, volt időnk lazítani is, amikor jó volt egy kicsit csak sétálni, vagy egy hideg üdítő mellett megnézni egy filmet.

Nagyon köszönjük, hogy olvassátok a blogot már több, mint egy hónapja és reméljük, hogy ez a jó szokásotok megmarad. (Legalábbis, amíg érdekesek lesznek a posztok 😛 ) Megpróbálunk a lehető legsűrűbben írni egy kis szösszenetet Nektek, hogy megvagyunk, élünk, de – ahogy egyébként normális is – nem minden nap vetődik fel olyan téma, amiről egy egész posztot össze tudnánk rakni. Inkább összevárunkk pár sztorit, vagy képet és egyben osztjuk meg Veletek.

Ha történnek velünk érdekes dolgok, akkor számíthattok sűrűbben posztokra. Márpedig a napokban sok olyan dolog volt a megosztásra kerül. A borítóképet egy kis ízelítőnek szántuk. 🙂

Hozzászólás