Félév végi MiniMaraton 1. rész

Itt vagytok még? Mert mi igen. Tudjuk, hogy az elmúlt kerek 3 hónapban könnyen megszámolható (0) bejegyzés született, de hiszünk benne, hogy mindennek oka van, ahogy ennek a három hónap szünetnek is. Elsőként megnyugtatásul a házaspárnak kutya baja, sőt, energikusabbak, mint bármikor, csak Timi és Ákos kicsit belemerültek a hétköznapokba és így a blog írása kicsit a háttérbe szorult. Viszont mi minden nap figyeltük őket az asztal sarkáról, jegyzetelünk, mely történéseket, érzéseket osszunk meg Veletek.

Nagyon nehéz lenne egy posztban összefoglalni, hogy mi minden történt 3 hónap alatt, így inkább darabokban, egy-egy mérföldkőre fókuszálva osztjuk meg veletek az itt töltött második negyedév történéseit.

Holnap az eddig elmaradt edinburgh-i karácsonyi vásárról számolunk be, majd kedden a harmadik bejegyzésben a Magyarországon töltött két januári hetet elemezzük. Szerdán egy autós történet következik, az ötödik rész pedig a Harry Potter fan-oknak kedvez majd. Végül pénteken egy csodás tengerpartra repítünk Titeket, mellyel zárul a fél év végi minimaraton.

Összefoglalva 6 hónap, 6 nap, 6 bejegyzés. Holnap találkozunk. 🙂

Hozzászólás