Szakmai sikerek

Reméljük, hogy Mindannyian jól vagytok – velünk szerencsére minden rendben, élvezzük a tavaszt és próbáljuk a legtöbbet kihozni a napokból, ahogy eddig, a korlátozott lehetőségek ellenére.

Az utóbbi néhány hét leginkább a kemény munka jegyében telt – mindkettőnk karrierjében jelentős változások történtek. Timi munkát váltott – az iskolánál töltött két év után, kicsit több kihívást keresve egy német érdekeltségű, szélenergiával foglakozó vállalat személyügyi csapatának tagja lett. Elsődleges feladata a szélerőműveken dolgozó kollégák (illetve a vállalat Nagy-Britannia területén dolgozó összes kollegájának) tréningjeinek szervezése, valamint egyéb HR feladatokban való segédkezés (személyügyi manager és egyéb területi vezetők támogatása, riportok készítése, időnyilvántartás stb). A váltás mellett szólt a több fejlődési lehetőség és a szabadabb időbeosztás lehetősége – az iskola jó fejlődési lehetőség volt, de kissé monotonná vált és már nem nyújtott előrelépési lehetőséget.

Ákos a cégen belül maradt, ahol immár lassan három éve dolgozik – munkaköre jelentősen változik azonban, ugyanis előléptették. Míg eddig ‘front line’-ban dolgozott (azaz mennyiben valakinek IT jellegű problémája volt a vállalatnál, őt hívták elsőként és ő volt felelős a probléma megoldásáért), most már sokkal inkább a szerver oldalon dolgozik és nem a napi problémák megoldásáért, hanem a “nagy egészért” felelős, komplexebb problémákkal foglalkozva nap mint nap. A pozíció egy magasabb, több kihívással járó, felelősségteljes állás, amely közelebb áll Ákos érdeklődési köréhez és ahol képességeit is sokkal jobban kamatoztatni tudja.

Így állunk tehát – lassan, de biztosan haladunk és lépkedünk előre. A hét “fáradalmait” kipihenvén tettünk egy sétát a közeli longniddry-i partszakaszon:

Oh igen – a szemfülesek észrevehetik, hogy Timinek “kicsit” rövidebb a haja. A legvágott 45 centiméter egy jótékony célú alapítványhoz került. 🙂

Szép hetet Mindenkinek!

Hozzászólás