Amerikába jöttünk – 5. nap

Felettébb kómásan keltünk csütörtök reggel, vegyes érzésekkel realizálva, hogy kirándulásunk a vége fele közeledik és elérkezett Ákos utolsó amerikai munkanapja (pénteken már nem kell bemennie, így aznap ismét turistát játszhatunk).

Ez a nap elég csendesre sikeredett Timi részéről, Ákos pedig sikeresen “túlélte” (igazából élvezte természetesen) 4. amerikai munkanapját is, nagyon sikeresnek bizonyult az üzleti út.

Az este egy közös vacsival telt – átbeszélve a következő napi kirándulást, amely terveink szerint a Stone Mountain Parkba vezetett. Ákos talált egy mexikói éttermet, amely az értékelések szerint érdemesnek bizonyult a kipróbálásra, ráadásul nagyon közel volt hozzánk. (Mint azt már leírtuk korábban, Ákos 99 százalékos sikerességi rátával “kiszagolja” a jó helyeket). Ákos steak mellett döntött, Timi pedig burritot választott. Nagyon finom volt, abszolút jó döntésnek bizonyult mindkét választás.

Lábjegyzet: a mexikói kaja ezen a helyen csípős. Még annak is, aki szereti és bírja a csípőset. Így amennyiben erre jártok, javasoljuk, hogy ne harapjatok jalapeno paprikára!

Szép napot Mindenkinek!

Hozzászólás